Husk det gode forklæde i køkkenet

Husk det gode forklæde i køkkenet

Gæsterne kommer lige om lidt, og du er ved at forme de sidste boller, der mangler at komme i ovnen. Men ÅHH NEJ! Melet vælter ud over dit tøj, som du lige har klædt om til… Nu er det jo helt hvidt!  

Du glemte forklædet! 

Hovsa. Det kunne du vist nok have undgået, hvis du havde brugt et forklæde. Med et forklæde beskytter du dit tøj, når du bager og laver mad. Så kunne du have undgået at ødelægge dit outfit liiige inden, det skulle vises frem for gæsterne.   

Altså, nu kan vi jo sagtens stå og være bagkloge, men så må vi hellere huske forklædet næste gang! Har du ikke et forklæde derhjemme? Eller er det ved at være lidt for slidt og gammelt? Det går jo ikke! Du må hellere købe et nyt, så du er klar til næste gang, der kommer gæster. Ikke helt overbevist om, hvorfor du skal bruge et forklæde i køkkenet? Så læs videre.  

Spar tid og penge med forklæder i bedste kvalitet! 

Hvis du husker forklædet næste gang, du bager eller laver mad lige op til, at gæsterne kommer, så sparer du tid ved ikke at skulle skifte dit tøj. På denne måde kan du slappe helt af og hurtigt smække forklædet på og af, når du går frem og tilbage mellem gæsterne og madlavningen. Så behøver du slet ikke at være bange for at svine dit fine tøj til.  

Vil du gerne spare penge? Så sørg for at købe et forklæde i rigtig god kvalitet, så du kan bruge det i mange år. Fedt fra pander kan endda ødelægge dit tøj, hvilket kan undgås, hvis du anvender et forklæde i stedet. Så sparer du penge, idet du ikke skal købe nyt – Det er jo smart, hva’?  

Smart og BILLIGT forklæde fra Kentaur!  

Gider du bruge 500 kr. på et forklæde? Nej, vel? Så tag et kig på de mange forklæder til under 199 kr. lige her!  

Kentaurforklæder er vildt populære og elsket af alle, der bruger dem. Og nu kan du også være en af dem. Med en rabatkode på 10% til Jysk Firmatøjs webshop JYF.DK kan du købe dit helt eget forklæde fra Kentaur og gøre det samme som mange andre. Kentaur Raw smækforklæde er et af de mest populære forklæder hos Jysk Firmatøj – og det er ikke uden grund! Forklædet er super smart og vildt lækkert at bære. Nu kan du købe det billigere end alle andre! 

Når du har lagt din vare i kurven, kan du indtaste rabatkoden SPL10 og få 10% rabat selv hvis varen allerede er nedsat. Bemærk: Maks besparelse på 30% fra vejledende pris. Koden er gældende til og med november 2022.

smagpaaloekken

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.