3 tips til at være mindre kræsen

3 tips til at være mindre kræsen

3 tips til at være mindre kræsen

Er du kræsen, og kunne du godt tænke dig at gøre noget ved det, er der heldigvis håb forude. Det er ikke din egen skyld, hvis du som barn har været kræsen, og hvis du stadig er det som voksen. Men det er helt klart din egen skyld, hvis du bliver ved med at være kræsen. For der er helt klart noget at gøre ved det. Så hvis du bliver ved med at være kræsen, når du er voksen, er det fordi, du ikke selv har haft lyst til at gøre noget ved denne udfordring i din dagligdag.

Husk at finde dit Ferm Living juletræstæppe her.

1 – Start i det små

Hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om succes, kan det være en rigtig god idé at starte ud i det små. Når du skal lære at spise noget nyt, kan det være godt at starte med meget små bidder. Når du kan klare det, gør du dem lidt større. Og så lidt større, indtil du kan spise madvaren uden problemer. Det giver dig meget bedre odds for at komme i mål med at kunne lide den madvare, du har kastet dig over.

2 – Udvælg nogle særlige madvarer du gerne vil lære at spise

Det kan også være rigtig godt at lave en liste over madvarer, som du gerne vil lære at spise. På den måde har du et klart mål om, hvor du skal hen, og du kommer ikke til at blive i tvivl om, hvilken madvarer du skal kaste dig over som den næste. Hold dig gerne til en kort liste hele tiden, så den ikke bliver for uoverskuelig. Hold den på max tre eller fem ting, som du vil lære dig selv at spise, og gå så i gang fra en ende af. Så kan du altid skrive nye på, når du har mestret dem, der står der i forvejen.

3 – Gå udenom i stedet for at stoppe

Er der nogle madvarer, du bare ikke kan fordrage, og som du faktisk ikke har lyst til at lære at spise, er det bedre at acceptere, at det ikke lige er dig, og så bevæge dig videre til noget andet. Du må ikke stoppe op i din læring ved et produkt og så gå i stå der. For så stopper du din udvikling og din læring, som du er godt i gang med. Så er det bedre at acceptere, at det bliver ikke lige dig, og så gå hurtigt videre til næste madvare.

smagpaaloekken

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.