Får du alt det, du skal have i din kost?

Får du alt det, du skal have i din kost?

Får du alt det, du skal have i din kost?

Os mennesker har brug for mad, men vi kan ikke bare spise det vi vil, og så meget vi vil. Spiser vi for meget, er det usundt, og spiser vi for lidt er det usundt. Men du kan også spise den rigtige mængde, men stadig ikke spise helt rigtigt. Der er fordi, der er meget mere, der spiller en rolle i vores kost.

Protein, vitamin og meget mere

Det er ikke kun den mængde kalorier vi spiser, der betyder noget. Det er også, hvad der er i maden. Du kan sagtens få det helt rigtige kalorieindtag, men stadig ikke få nok protein, vitamin og alt det andet du skal holde øje med. Derfor er det en god ide at sætte dig ind i, hvad for noget mad, der indeholder meget protein, og hvad for noget, der indeholder meget vitamin. Noget mad, der indeholder meget protein er kød, æg og mandler. Du har også brug for fibre og en god mængde fedt i din kost.

Nogle gange kan det være svært at få den helt rigtige mængde af protein og alt det andet. Måske bliver maden for ensartet og kedelig. Heldigvis findes der kosttilskud, som altså indeholder protein og andet, som din krop har brug for. Kost tilskud er ofte lavet til folk der træner, men du kan også sagtens få brug af det, du skal bare ikke indtage så meget af det, som dem der træner, jo mindre du selv træner.

Vand og andre drikkevarer

Mange glemmer, at det vi drikker, altså også er en del af vores kost. Det er blevet utrolig normalt at drikke sodavand, og det er ikke godt. Det er fyldt med sukker, og selv light versionen er fyldt med sødemiddel og en masse andre stoffer. Det er meget bedre at skifte det ud med vand, da rigtig mange af os, glemmer at drikke nok vand i hverdagen. Får du ikke nok vand, så går det hele bare galt. Vi har brug for vand, så glem aldrig at drikke omkring de 2 liter vand om dagen.

smagpaaloekken

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.