Pynt flot op til den fine middag

Pynt flot op til den fine middag

En god middag med god mad, har også brug en god bordopdækning. Det er altså lidt lamt, hvis der ikke engang er lagt dug på, hvis man skal have et fint og stort måltid. Læs mere om pynt og opdækning til den fine middag her.

Derfor skal der dækkes flot op

En flot bordopdækning er væsentlig. Det er sådan, at vi helst gerne vil side i et miljø, der er hyggeligt og flot, når vi spiser, det gør nemlig noget ved vores hjerne, så maden smager endnu bedre. Det betyder, at en kedelig og trist bordopdækning kan gøre, at maden smager bare en smule kedelig og trist, og det er nok næppe det, du vil have.

Sådan dækker du flot op

For at dække flot op til en god middag, har du brug for en dug. Store og fine middage, sker ofte til jul og påske. Derfor kan det jo være en god ide at have en dug, der passer til dagen. Find påskedugen her. Det næste vigtige er, at alle tallerkner, bestik og glas er ens. Det går ikke, hvis der er flere forskellige farvede tallerkner i flere forskellige størrelser. Det ser rodet og forvirrende ud.

Så kan man pynte lidt på det, når alt det basale er sat op. Så det er ting som stearinlys, lidt konfetti, pynt generelt og selvfølgelig blomster også. Det er alt sammen med til at give den rette stemning. Så vil hele middagen være perfekt, maden vil smage udsøgt, og det hele vil bare gå som smurt. Så skal du snart holde en fin middag? Så glem ikke, hvor vigtig bordopdækning er, for glemmer du det, er du desværre på spanden, da det vil ødelægge aftenen, og der vil bare være en dårligere stemning.

smagpaaloekken

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.